luni, 4 octombrie 2010

Despre barbati...

In seara asta am dat peste blogul unei fete care scria de ce nu ii plac ei barbatii din ziua de azi. Aici aveti linkul catre postarea ei urmat de comentariul meu in care o incurajez sa caute acei barbati care merita cautati, care fac cinste genului. Gentleman-ul, cum ar spune englezul :).

3 comentarii:

  1. Da ai dreptate stefan... insa stii? atunci cand treci peste multi cretini si egocentristi... kre sunt destul de nesimtiti....te scarbesc majoritatea... desigur k asta nu inseamna k sunt scarbita d toti barbatii ... faza e k e nevoie k sa apara cnva sa imi deschida ochii

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca tu ai citit cartea "The Secret", dar in aceasta carte se vorbeste despre o lege fundamentala a vietii pe care noi o ducem si nu numai. Acea lege se numeste Legea Atractiei. Probabil ca ai auzi de ea la orele de fizica atunci cand se explica magnetismul si fortele de care se foloseste. Ideea este ca aceasta lege este valabila pentru fiecare dintre noi, la nivel personal. Creierul nostru, fiind incarcat electric, emite campuri electrice, care devin apoi magnetice. Daca noi ne concentram aceste "magnetism al creierului" intr-o anumita directie sau asupra unui lucru pe care il dorim, el pur si simplu va fi atras catre noi. Atat de puternica este mintea umana atunci cand vine vorba de scopuri. Daca iti setezi subconstientul sa realizezi un anumit scop, intr-o perioada determinata de timp, sunt sanse extraordinar de mari ca acel scop sa se realizeze. Practic, totul e posibil. Daca scopul tau e sa ai o relatie cu un baiat de tipul celui care am discutat inainte, daca il vizualizezi si te concentrezi suficient de mult timp pe el, mai devreme sau mai tarziu se va realiza. Totul e posibil, limitele noastre suntem doar noi. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cateodata nu conteaza ce cauti ci peste cine dai. Nu e ca si cum e o alegere rationala. Sa fim un pic realisti, iubirea sau mai bine zis...indragosteala e o chestie pur emotionala si mai ales aleatorie.
    Mai este si o chestie ca la 30-35 de ani e nevoie de un sot si trebuie sa cauti atunci, sa faci alegeri rationale ca deh trebuie sa faci copii cu cineva si nu poti sa te reproduci cu oricare fraier de care esti indragostita. Dar pana atunci...enjoy the butterflies.

    RăspundețiȘtergere